Over The Rainbow

September 12, 2006

Over The Rainbow

Somewhere over the rainbow
Way up high
There’s a land that I heard of
Once in a lullaby

Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Some day I’ll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That’s where you’ll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can’t I?
Some day I’ll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That’s where you’ll find me

Somewhere over the rainbow
Bluebirds fly
Birds fly over the rainbow
Why then, oh why can’t I?

If happy little bluebirds fly
Beyond the rainbow
Why, oh why can’t I?

6 Tanggapan to “Over The Rainbow”

  1. matasapi said

    mau dong mp3-nya! kirim2 ke imel aja deh ato gak linknya… lam kenal matasapi dari TVST… ini lagunya endingnya Meet Joe Black kan? sweet banget!

  2. cecep said

    done.
    lihat di rileks saja deh🙂

  3. mee-chan said

    ini lagu ost-nya “the wizard of oz” kan? dulu pernah nonton filmnya.

  4. cecep said

    #mee-chan
    bener banget. ini ost dari “the wizard of oz (1939)”. tapi sebenarnya gw jadi pingin dengerin lagu ini lagi setelah nonton film korea “over the rainbow (2002)”.

  5. ARDIE said

    TOLONG DONK, GW MINTA LAGUNYA DIKIRIM ATO TOLONG DONK KASIH GW BISA DOWNLOAD DIMANA YANG BISA GRATIS. THANX BRO
    ARDIE

  6. rini said

    pgn lagunya dunk tiap download dari ktr gw di block terus bt deh..di blockkali ye…
    over t rainboew yg dibawaiin ma katherine mc phee wktu idol taon kemaren jg keren bgt lho…
    kirim via email gw bisa ga ya ouww pliiis,,,kalo ada .pliiis..sekalian lagu quando mc bubble..hehe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: